Sov gott.

Emmas inlägg ♥ 2013-04-29 ♥ 22:45:55

Nu ska jag dejta min kudde. Vi hörs imorgon, då taggar vi Valborg :)


Hemma.

Emmas inlägg ♥ 2013-04-29 ♥ 16:35:18

Hemma från skolan sen snart 1timme tillbaka. Väntar på att maten ska bli klar.
Nationella i engelska idag gick faktiskt bra! Jag är nöjd och de är väl så man ska känna?

C ska iallafall ridas idag, vet inte var men funderar på att ta en tur i skogen bara för att de är så sjukt mysigt <3


GBH Horse Show

Sannas inlägg ♥ 2013-04-28 ♥ 22:16:22

Idag var vi ju som sagt i Göteborg.
Vi hade biljetter till läktaren på förmiddagen så fram till halv 12 tittade vi på hoppning, där Roffe vann, gymkana och agilety.

Därefter shoppade vi. Jag köpte ett våffeltäcke till Lorrie, en grimma med ludd till Lorrie, två nummerlappar och ett träns till prinsen som han ska ha på treårstestet. Ska dock byta ut pannbandet för jag tyckte det var ganska tråkigt.

Vi var hemma ca 7 vilken är lagom tid. Jag hängde med Johan ut och var med hans kompisar. Kul!

Nu ska jag sova, nationella imorgon och Sharon ska ridas.


Stallet hela dagen.

Emmas inlägg ♥ 2013-04-28 ♥ 21:10:01

Hej! Har varit i stallet nästan hela dagen. Åkte dit vid ett igen efter att Danne åkt hem. Mocka till C och Okla, fixade mat, hö och vatten till båda. Tog in C, rykta osv. Jag och Ellen red ut, bästa på länge. Chakira skötte sig super , sparka bara någon gång men vi kunde galoppera långa sträckor utan en enda spark. FRAMSTEG ;) sen bada jag hela henne, la på en massa fleecetäcke och lindade benen sen gick vi ut och beta. Därefter kratta jag och Anton där ute, sen va klockan helg plötsligt sju, då stack vi hem. Nu kollar jag tv och somnar nog vilken sekund som helst.


Härlig morgon.

Emmas inlägg ♥ 2013-04-28 ♥ 11:53:57

Va i stallet typ kvart i nio. Hästarna hade fått mat så vi tog bara ut dom och rensade skiten i ridhuset. Cykla hem och åt frukost med familjen, nu har Danne åkt hem. Ska ner till stallet sen och fixa Chakira även Okla åt Kajsa, dom är ju i Göteborg. :) C ska ridas, betas och bli ompysslad. Hos Okla fixar jag mat och mockar. Nu ska jag kolla vidare på filmen jag ser.


Mys med familj och pojkvän.

Emmas inlägg ♥ 2013-04-27 ♥ 22:26:17

Kollar tv nu och myser med familjen och pojkvän. Underbara lördag <3

https://cdn3.cdnme.se/3572602/6-3/pic_517c344b9606ee3312eed0c2.jpg" class="image">


Mys med familj och pojkvän.

Emmas inlägg ♥ 2013-04-27 ♥ 22:25:48

Kollar tv nu och myser med familjen och pojkvän. Underbara lördag <3


Minna Telde

Sannas inlägg ♥ 2013-04-27 ♥ 22:06:13

En ryttare som jag inspireras väldigt mycket av är Minna Telde. Hon får saker och ting att se överdrivet lätt ut. Hon är så ödmjuk mot sina hästar. Hon har även en väldigt fin häst som heter Santana som hon har haft sen han var tre år. För några år sedan förlorade han sitt ena öga i en olycka.

Han rör sig väldigt lätt och fint.

Idag fick dom 74% i küren.


Sharon idag

Sannas inlägg ♥ 2013-04-27 ♥ 21:59:57

Idag red jag Sharon vid ungefär 4, efter att ha kollat på Grand Prixen på tvn. Jag blir så himla motiverad och inspirerad av att kolla på så sjukt duktigt ryttare!
Så idag var det extra roligt att rida!

Sharon fick jobba hårt idag, hon har mest slappat denna veckan, förutom i tisdags, då jag tränade.

Idag la jag fokus på att hon skulle vara eftergiven i innersidan i skolorna. Det är en kommentar vi ofta får på tävlingar. Jag längde tyglarna en aning så hon nästan gick i låg form i öppnorna och så var hon extra böjd.
Hon blev så himla mjuk och fin så det är nog en grej jag kommer göra på framridningen i fortsättningen.

Efter det red jag igenom FEI mästerskap (elr vad dt heter). Vi ska nämligen rida det på Klippans nationella Jag ska även rida ett annat FEI program också.
Jag börjar redan nu rida igenom programmen och vägarna så Sharon är förbered för hon blir ibland stressad när det är nya program.
Jag tyckte det funkade bra med det programmet. Men en sak jag måste vara noga med är övergångarna för det är egenligen en ganska enkel sak att få poäng på.

Nej, nu måste jag sova, jag ska upp 6 imorgon :(


Göteborg imorgon :)

Sannas inlägg ♥ 2013-04-27 ♥ 21:43:10

Imorgon drar jag till Göteborg :) Jag har faktiskt inte hittat så värst mycket jagska shoppa mer än 1 par vita damasker till Sharon, 1 par till Lorrie och ett träns som han ska ha på treårstestet.

Såg ni föresten att Tinne och "Anton" blev fyra idag i VC finalen? Guuud vad den hästen rör sig, jag rös när jag såg han, så jäkla fin!


Stallet- check!

Emmas inlägg ♥ 2013-04-27 ♥ 21:15:52

Va i stallet innan, gjorde de vanliga. Mocka, mat, hö och vatten. Har fodringen imorgon på morgonen då hela stallet sticker till Göteborg Horse Show. Lite avis faktiskt!


Svar på kommentar.

Emmas inlägg ♥ 2013-04-27 ♥ 14:43:24

Inlägg: Bilder från hoppträningen.

Anonym.
Kommentar: Emma, hon ser strålande ut i turkost :) Du borde kört på det tidigare :)

Svar: åh tack! Kul att höra.


Ridningen igår.

Emmas inlägg ♥ 2013-04-27 ♥ 14:40:53

Igår skulle jag rida för att vi hoppade i torsdags. Red på ängen, eftersom hon va jäkligt fin sist vi red där och jag kunde galoppträna. Skritta ett tag och sen första traven fick hon utbrott och började bocka och sparka. Huvudet va mellan frambenen och bakbenen uppe i himlen typ. Såg bara marken och 2 sekunder senare la jag helt plötsligt där. Vred foten, men sprang efter C. Hon stod i stallet utanför sin box. Frida och Danne va med och hjälpte till. Jag hoppade upp igen och red ett tag.
När vi kom hem så linda Peda om den, nu hoppar jag kryckor!


Hoppningen i torsdags.

Emmas inlägg ♥ 2013-04-27 ♥ 14:36:27

Red med på en lektion i torsdags, Frida va med och när vi skritta fram på vägen mötte jag mamma och Melvin. Trevligt!
Iallafall så gick de super duper bra! Hon va otroligt framåt och hoppade allt. Finns inte så mycket att säga om de mer än att vi båda va ruskigt nöjda :)
Gick med henne efter i ca 15 min eller något, snackade en massa skit med Frida, riktigt skönt att verkligen prata ut med någon. Underbara Bästavän <3


Sätter mig och bloggar.

Emmas inlägg ♥ 2013-04-27 ♥ 14:31:05

Nu ska jag sätta mig ner och skriva lite inlägg, svara på kommentar osv.


Lorrie igår

Sannas inlägg ♥ 2013-04-27 ♥ 08:38:02

Igår red jag Lorrie i paddocken. Jag gick först med honom i kanske 5 minuter för han va ganska pigg.
Sen hoppade jag upp. Jag skrittade ungefär 1 varv innan jag började trava. Han gick framåt av sig själv och var väldigt duktig. Jag svängde lite.
Sen fattade jag galopp. Jag är VÄLDIGT stolt för han fattade rätt galopp på första försöket i båda varven + att vi höll igång 2 hela varv utan att bryta av! Jag är sååå stolt.
Sen travade jag ungefär 1 varv och efter det tog vi av sadeln så gick jag och mamma med honom på vägen.


Stukad fot.

Emmas inlägg ♥ 2013-04-26 ♥ 21:33:05

Rubriken säger de mesta.


Slutat.

Emmas inlägg ♥ 2013-04-26 ♥ 15:10:47

Sluta för 30 min sen, har städat då vi har städvecka och nu väntar jag på bussen med Danne, Micki och Kajan.
Bloggar mer hemma för då har jag internet!


Vart tar tiden vägen?

Emmas inlägg ♥ 2013-04-26 ♥ 00:17:48

Va de inte nyss måndag? Veckorna går nästan för snabbt, bra på ett sätt för skolan går snabbare, men man hinner inte ha någon fritid.

Kommer sätta mig ner imorgon och skriva olika inlägg som man kan läsa om som har hänt i veckan. Allt med C osv.. Danne sover här imorgon och vi kommer att vara i stallet typ hela kvällen, har en massa att stå i. Ska försöka sova, klockan tickar! Godnatt.


Framridning - tävling

Sannas inlägg ♥ 2013-04-24 ♥ 16:00:16

Något som irriterar mig supermycket är när folk rider ivägen för en på tävlingar. Man ska alltid hålla till höger vilket jag själv vet med mig att jag ALLTID gör. Men där är faktiskt ganska många som inte håller till höger. Tex på tävlingen i helgen var där 1 ryttare som red ivägen för mig hela tiden! Jag blir så sjukt irriterad vilket tyvärr påverkar Sharon för jag blir irriterad på henne så fort hon gör något litet litet fel som jag annars inte hade sagt till henne om. När jag tex ser att folk kommer på långsidan och gör en öppna då är det självklart att jag aktar mig, även om jag egentligen skulle varit kvar ute på spåret. Innan man åker ut och tävla tycker jag man borde lära sig högerregeln. Herregud, dom jag rider fram med är liksom 15+, man borde kunna reglerna då...


Tävlingen i söndags

Sannas inlägg ♥ 2013-04-24 ♥ 14:59:17

I söndags var jag i Malmö och tävlade. Jag red LA:1 och LA:P1.

LA:1
Hon fick inte tillräckligt lång framridning som hon skulle behövt. Hon var ganska trött, gick inte fram för skänklarna riktigr och var superspänd.

Inne på banan la jag ner henne lite, lite i form. Inte så hon gick i låg form men heller inte sådär superhög form. Så drog jag ner lite på takten men så hon ändå hade energi där bak. Genom heöa programmet gick hon väldigt lugnt och sansat. Den ända "stora" missen var att efter ryggningen kom hon fram i galopp. Annars ryggade hon väldigt fint. Vi fick 66.053% och var första utanför placering. Den som vann hade 67 så det skillde pyttelite.

LA:P1
I denna klassen ville jag ha lite längre framridning så jag hann jobba henne i skritten ordentligt. Denna klassen var den "viktiga" eftersom jag försöker kvala till nationellt. Hon kändes väldigt fin på framridningen. Det ända var att hon stod emot lite i slutorna.
På banan behöll jag samma form på henne men satte mer tryck i henne. I traven hade vi en stor miss och det var att jag tappade högersidan i sista öppnan så hon flöt ut och vi fick ingen tvärning alls. I galoppen tyckte domaren att hon nickade i både bågarna, ökningen och enkla bytena, men jag håller inte med om det för på filmeb ser jag bara att hon nickade lite i serpentunbågarna.
Jag gissade på runt 60-61% men vi fick 63,158% vilket innebar att vi var färdigkvalade till nationellt! :D
Stolt ryttare och väldigt glad ponny. I denna klassen var vi också första utanför placering.


Godmorgon.

Emmas inlägg ♥ 2013-04-24 ♥ 07:26:31

Godmorgon fina läsare. Har precis borstat mina tänder, satt upp håret i en toffs och tagit på mig lite chillkläder. Inget konstigt alls! Ska sitta och skriva nationella nu på morgonen i några timmar, riktigt nervös. Men nu ska bag bege mig ut mot bussen.


Blogg.se :/

Sannas inlägg ♥ 2013-04-23 ♥ 22:32:16

som Emma sa innan så har blogg.se appen inte funkat varken på min telefon eller iPad. Men nu funkar det igen :)

jag ska berätta om tävlingen i söndags och ett annat inlägg om framridningar på tävling, ett litet klago-inlägg haha.

Hörs sen!


Bilder på schabraket.

Emmas inlägg ♥ 2013-04-23 ♥ 21:37:23

DK (DressyrKusiner)


Bilder från hoppträningen i söndags.

Emmas inlägg ♥ 2013-04-23 ♥ 21:35:39
Mamma har fotat, bilderna är oredigerade!
Kan komma en del failbilder, varken jag eller C presterade bra!

Äntligen!

Emmas inlägg ♥ 2013-04-23 ♥ 12:19:59

Nu äntligen funkat appen igen!
Idag på syslöjden blev jag klar med mitt och Sannas projekt, dock har Sanna lite kvar. Men projektet va ett... SCHABRAK! Är faktiskt nöjd. Ni får närmre bilder på de sen :)


typsikt..

Emmas inlägg ♥ 2013-04-21 ♥ 13:04:45
Blogg.se appen funkar inte på mobilen, IGEN. Därav jag inte kan blogga så mycket. De är ju så lätt att gå in på mobilen än att ta fram datorn osv, lat? ;) Har redan varit i stallet en runda, de va möte för oss privatryttare. Fixade maten och höet sen stack hem eftersom vi hade Melvin här hemma och han tar inte flaska så vi fick cykla hem. Ska strax ner där igen, hoppträna denna gången. Har nya lindor så hon ska vara turkos. Mamma fotar så bilder kommer förhoppningsvis.
Förlåt för rörigt inlägg!

Dagar.. Dåligt med tid.

Emmas inlägg ♥ 2013-04-19 ♥ 10:04:59

Denna veckan har de varit så lite till tid allt typ. Red som sagt med på en lektion i tisdags sen skulle jag egentligen rida lite lätt dagen efter, men vi hade nationella osv och prov idag där jag inte kan någonting så har försökt trycka in det i huvudet. Igår va de konsert så då fick mamma ta C, hon hann inte longera eller något så hon fick stå även då.. Det va egentligen inte tänkt sådär. Men ja, kan inte görs något åt saken nu.. Känner att jag måste klara skolan nu i första hand. Men tror faktiskt inte C tar skada utav att stå. Idag ska jag longera henne med inspänningar, imorgon blir de bara något lätt och på söndag hoppträning. Ska alldeles strax ha matte, sen no och därefter slutar vi. Drar till stallet sen vidare till Bjuv.


School.

Emmas inlägg ♥ 2013-04-18 ♥ 13:37:46

Har varit i skolan ett tag, haft bild, idrott och no.. Efter skolan åker jag till Bjuv och sen till Åstorp igen för att kolla på skolans konsert, sen hem. Imorgon går vi bara halva dagen som tur är!


Trött.

♥ 2013-04-17 ♥ 22:11:43

Helt slut, dagarna går såå snabbt. Va med Danne idag efter skolan, fixade C nu ikväll. Peda körde mig. Imorgon kl18 är de konsert som Sanna sa. Mamma tar C så får en hästfri dag.
Men ska faktiskt sova nu, bloggar imorgon. Godnatt.


Snart sova

Sannas inlägg ♥ 2013-04-17 ♥ 21:20:57

Mina knä typ dunkar så jag ska snart sova.

Imorgon har vi nästam bara tråkigt lektioner, hade gärna hoppat över Torsdagar, gör inget vettigt ändå.
Kl 18 imorgon ska vi kolla på konsert som skolan har fixat, hur tråkigt som helst, jag vet inte ens var vi ska va.

ja, inget vettigt att skriva om
precis, ha det gött!

Lorrie nyfiken på lilla bäbisen :)


nationella

Sannas inlägg ♥ 2013-04-17 ♥ 18:49:11

Idag hade vi som sagt nationella som Emma sa. Detta provet tyckte jag var enklare än det igår.

Just nu sitter jag i stallet och väntar på pappa, jag har så fruktansvärt ont i knäna så jag hade kunnat slå ihäl någon typ. idag red jag ut både på Sharon och Lorrie. Lorrie skötte sig väldigt bra medans Sharon var rädd för allt hah!
Imorgon ska båda hästarna få vila.


Håla.

♥ 2013-04-17 ♥ 10:41:52

Har gjort nationella va färdig lite innan tio och då körde jag, Michaela och Anna hem för hi har håla till ett. Härligt!
Sitter i vårat uterum och väntar på mamma, hon har varit på bup i Ängelholm med Oliver.


Lockat hår.

♥ 2013-04-15 ♥ 22:33:10

Stallet fixat, Chakira fick en make over. Borsta av en del päls osv. Mockade noga då hästarna blev avmaskade igår. Rensade 3 skottkärror i hagen, osv. Fick iallafall lite gjort idag :)
Imorgon ska jag rida med på lektion, på onsdag får de blir lite lätt ridning och på torsdag får hon vila, på kvällen har skolan konsert. Fredag går vi halvdag så då får hon trimmas lite i dressyr, på lördag vila och söndag hoppträning. Känns bra att ha ett schema över hela veckan.

Har duschat, sen när håret va torrt lockade jag de. Imorgon taggar vi nationella i SO. Därefter fortsätter jag och Sanna på vårat projekt i syslöjden :D men nu ska jag sovs. God natt!


Mys med guldponnyn <3

Sannas inlägg ♥ 2013-04-15 ♥ 16:33:42


Bussen.

♥ 2013-04-15 ♥ 15:20:35

Sitter på skolan och väntar på bussen, evig väntan.. Ska rida med på lektion i morgon så C får vila idag. Ska nog bara pyssla om henne lite osv, mys <3


Tyska

Sannas inlägg ♥ 2013-04-15 ♥ 13:31:17

Just nu har jag tyska. Jag sitter med Emma och vi tränar på dialoger. fick reda på vårt preliminära gymnasium-skit och jag kom in på mitt förstaval 👍 fast tror fortfarande att jag ska välja om. vi hörs sen :)


lagklassen

Sannas inlägg ♥ 2013-04-14 ♥ 16:03:25

Helt nytt program som jag lärde mig igår, jag kom ihåg hela, dock var min ponny superrädd för domaren för hon sneglade på dom hela tiden. En rejäl miss i galoppökningen, hon blev rädd och kastade sig in.
jag gissade på ca 63% men vi fick 67% och hamnade på en 5:e plats.


Lite bilder.

Emmas inlägg ♥ 2013-04-14 ♥ 13:25:54
Här kommer några utav bilderna som Anton fotade på mig och Chakira häromdagen.
Har inte orkat ta fram datorn då den är så seg. Men här kommer dom.
OBS! ALLA BILDER ÄR OREDIGERADE OCH TAGNA UTAV MIN 7:ÅRIGA LILLEBROR!


Bilder kommer

Sannas inlägg ♥ 2013-04-14 ♥ 12:06:41


Regional LA:P1

Sannas inlägg ♥ 2013-04-14 ♥ 11:59:54

jag har glömt berätta att jag skulle tävla idag :)

första klassen var LA:P1, sämsta ritten någonsin, ingenting gick bra, volterna blev efter X, inga bra skolor, verkligen inga bra ökningar men ändå hela 63,42%. herregud, snacka om att jag blev förvånad :O
nu laddar vi om för lagklassen, nytt program, lärde mig det igårkväll, hoppas på inga felridningar :)


Något fel.

♥ 2013-04-14 ♥ 09:38:56

Hej!
Hela dagen igår försökte jag logga in här med jämna mellanrum. Men när jag tryckte in hit så försvann de igen. Nu äntligen så gick de.
I fredags stack jag till stallet direkt efter skolan. Longerade C lite o skritt och trav för att hon inte skulle få träningsvärk. Sen åkte jag till Danne och va Hos honom hela kvällen. Igår fick hon vila och idag ska hon gå.

Just nu är Matilda här, vi har nästan precis vaknat. Igår träffade vi 2 kompisar och spelade fotboll, haha! Idag vid 3 får vi gäster, Danne ska komma hit och ikväll har jag fodringen. Ja, helgen har varit kanon. Imorgon är de skola igen :(


Trött, skola, fredag.

Emmas inlägg ♥ 2013-04-12 ♥ 08:25:02

Sitter nu i skolan och är verkligen hur trött som helst. Som tur är så är de fredag. Efter stallet ikväll ska jag sätta mig och redigera bilderna Anton fotade på mig och Chakira, sn dyker dom upp här. Igår så red jag med på en lektion. Chakira gör verkligen otroliga framsteg och de gick bättre än dom andra gångerna. De va mycket galopparbete och avsaktningar från trav till skritt, och sen trav igen. Galoppfattningar och stora serpentinbågar med volter i botten. Chakira skötte sig fint och i slutet kändes de bra även fast hon va hur trött som helst. Jag va nöjd och de va nog Chakira också. När vi skritta av så gick hon och frusta, skakade på huvudet och hade öronen spetsade. Haha, sötan <3


ca 8 mil kvar ✌

Sannas inlägg ♥ 2013-04-11 ♥ 11:09:33


Karlskoga

Sannas inlägg ♥ 2013-04-11 ♥ 10:28:43

just nu är jag påväg till Karlskoga, vi har kört i ca 4 h, vi har 15 mkn kvar på världens drygaste väg, vi hörs sen!


Fotades.

Emmas inlägg ♥ 2013-04-11 ♥ 08:11:57

Red ett litet tag på fältet igår. C skötte sig faktiskt, även fast de blev en del trams så va jag nöjd! Anton fotade en del så de dyker upp bilder ikväll eller imorgon! Lite över sju fick jag ett sms av Matilda som fråga om hon kunde komma, då skulle vi rensa hagen och fick lite stressigt, hehe. Men hon sov hos oss inatt pga lite privata grejor.

Iallafall så sitter vi just nu på skolan och väntar på att lektionen ska börja, efter skolan ska jag va med Danne och rida med på en lektion. Hoppas de går bra då :)


Nytt i samlingen.

Emmas inlägg ♥ 2013-04-10 ♥ 15:16:45

Min nya kärlek <3


Slutat.

Emmas inlägg ♥ 2013-04-10 ♥ 11:59:36

Sitter på skolan och sluta för ett tag sen. Väntar på Michaela så vi kan köra hem. Blir stallet sen. Ha de bra!


Busan <3

Emmas inlägg ♥ 2013-04-09 ♥ 21:59:48

Fick bli stallet snabbt idag då Danne va med och hans mamma skulle hämta honom typ halv åtta. Halv sju cyklade vi till stallet, jag mockade osv snabbt och sen red jag C lite barbacka på åkern. Lite bockserier osv, men vi klara oss fint. Imorgon slutar vi 11:50 så har lite att stå i i stallet. Ska strax sova så bloggar mer imorgon. Godnatt!


Fortsättning.

Emmas inlägg ♥ 2013-04-09 ♥ 10:28:33


Sov gott!

Emmas inlägg ♥ 2013-04-08 ♥ 21:56:30

Har nyss tvättat ut hårfärgen, håret pr fortfarande blött får kolla på de imorgon. Hade även ansiktsmask innan jag kröp till sängs. Jisses vad man känner sig fräsch efter! Har tagit fram kläder till imorgon, blir sån chill dag! Väskan packad så imorgon är de bara att gå upp och fixa sig själv :) härligt!
C ska ridas imorgon, tror vi kör på lite ökningar, minskningar, halter och hitta varann i ridningen. Kanske tränar lite mer på "ligg" får helt enkelt se. Men nu ska jag kolla lite tv innan jag ska sova, vi hörs imorgon! God natt!


Färg i håret.

Emmas inlägg ♥ 2013-04-08 ♥ 20:16:53

Fixade stallet innan, gick med C annars inget speciellt.
Just nu sitter jag med färg i håret, får hoppas det blir bra denna gången.


Home sweet home.

Emmas inlägg ♥ 2013-04-08 ♥ 15:53:32

Nyss kommit hem efter utvsamtalet. De va som alla andra, matten som gäller nu de sista veckorna och då ska allt gå vägen! Gick till oj efter, köpte en ny hårfärg eftersom den andra gått ur. Blir rött denna gången också. Köpte även lite annat skit som behövdes här hemma. Ska snart äta och sen blir de stallet. Skola imorgon igen, syslöjd där jag hoppas på att hinna bli klar med samarbetet som jag och Sanna har! Hihi, längtar till jag kan visa er :)


Slutat.

Emmas inlägg ♥ 2013-04-08 ♥ 11:55:22

Har precis slutat och väntar nu på bussen hem. Ska tillbaka till skolan sen vid halv tre sen hem och då blir de stallet. Skolan idag kändes väldigt meningslöst. Hade idrott då vi inte gjorde någonting, sen rast i en hel evighet och svenska där vi bara prata om ett arbete som vi ska göra sista veckorna innan sommarlovet. Hade kunnat stanna hemma eller nåt. Men ja. Samma grejs på onsdag, kul !!


skolan...

Sannas inlägg ♥ 2013-04-08 ♥ 07:58:21

Just nu sitter jag på skolan och bara väntar, jag och några andra ska simma idag :/

igår var vi iväg och löshoppade Lorrie på kvällen och han skötte sig skitbra! Han var jätteduktig!

Sharon fick vila igår.
Dock red jag Sheila och hon skötte sig också väldigt bra!

idag ska Sharon ridas, jag slutar 12, vad vi ska göra med Lorrie vet jag inte riktigt.


Partaj.

Emmas inlägg ♥ 2013-04-07 ♥ 21:47:06

Sitter och kollar på partaj nu. Danne va här innan, Matilda åkte hem efter ett tag. Kollade på ponnyakuten osv.
Skola i morgon, slutar kl 12, dock har jag utvsamtal halv tre så får ta stallet efter. Ska nog trickträna C lite, fortsätter på "ligg" så de sätter sig innan hon glömmer de. Har haft en lyckas helg, bara 69 dagar kvar till sommarlovet :) längtar!!! Men ni får ja de så bra, vi hörs!


Stallet- check!

Emmas inlägg ♥ 2013-04-07 ♥ 11:59:57

Cyklade till stallet lite över åtta va där typ halv nio. Jennie va redan där så hästarna hade fått mat. Så vi började att ta ut dom. Sen rensade vi i ridhuset och sen fixa jag mina grejor. Va ute och gick med C, hon fick lite damp utbrott. Sanna red i paddocken så släppte henne i ridhuset. Hon skötte sig fint! Trick träna sen lite och hon la sig ner idag :D åh vad jag blev glad! Underbara Chanii <3
Men nu ska vi ta något att äta, ha de bra!


Fotboll!

Emmas inlägg ♥ 2013-04-06 ♥ 22:14:01

Har nästan precis spelat fotboll med 2 grabbar. Faktiskt så vann jag och Matilda! Kollar på tv nu, ska upp rätt tidigt imorgon då jag har fodringen. Matilda hänger med, men nu ska vi hitte på något :)


<3

Emmas inlägg ♥ 2013-04-06 ♥ 18:16:22


Äkta kärlek <3

Emmas inlägg ♥ 2013-04-06 ♥ 14:05:55


Städat.

Emmas inlägg ♥ 2013-04-06 ♥ 12:41:33

Har nyss städat rummet, rent och fint!
Blir stallet lite senare, ska rida C lite. Skritt och travarbete, mest att vi ska hitta varandra i en bra form och tänka framåt. Jag måste även tänka mycket på min sits. Får hoppas att de går bra.


15 månader <3

Emmas inlägg ♥ 2013-04-06 ♥ 00:18:09

15 underbara månader med min skrutt idag, underbara häst <3


Död mus i C's vatten spann.

Emmas inlägg ♥ 2013-04-05 ♥ 21:51:53

Peda körde mig till stallet innan, fixade de lite snabbt eftersom Danne satt här hemma med mammsen. När jag skulle byta vatten upptäckte jag en mus i Chakiras vattenspann, den va såklart död. Men hur fasen har den kommit dit? :( jag har världens största fobi för möss men jag lyckades bära ut den på gödselstacken och hälla ut de där. Hade lite smått panik eftersom den bara la där med ögonen öppna och flöt runder. Nej usch! Skolan gick bra osv. Får se vad jag gör med C i morgon. Hon fick i allafall vila idag :)


So.

Emmas inlägg ♥ 2013-04-05 ♥ 09:21:08

Sitter i skolan, har so men vi gör ingenting.. Har fortfarande ont i magen och tror inte de blev bättre av att jag drack mjölk i morse. Hähä, smart där Emma! Men vi hörs sen!


Stallet klart!

Emmas inlägg ♥ 2013-04-04 ♥ 22:43:41

Typ halv åtta hade jag kommit upp ut soffan och tagit på mig kläder så då stack jag och Anton till stallet, usch.. Hemskt att cykla på grusvägen med magont! Men vi fixade hos C, sen longerade jag henne lite i skritt och trav efter gårdagens dressyrträning. Bara så hon inte får träningsvärk min lilla plutta <3 sen gick jag med henne som avskrittning, hade linan lös och tränade lite på att när jag stanna så skulle hon stanna och när jag öka skulle hon öka, de gick såååå bra!
Efter de tog vi in henne och gav henne maten sen cyklade vi hem igen. Nu kollar jag på tv och ska nog snart försöka sova. Hörs imorgon!


Sjuk..

Emmas inlägg ♥ 2013-04-04 ♥ 19:06:31

Sjuk idag, har typ inte sovit på hela natten då jag hade svin ont i huvudet och de krampade i hela magen. Istället har jag sovit bort hela dagen.. Ska försöka dra mig mot stallet och fixa hos pållen <3 hörs sen!


Bett.

Emmas inlägg ♥ 2013-04-03 ♥ 21:00:31
Gick inte att ladda upp från mobilen.
 
Söker du ett bett? Kolla då här under.

2-delat, fasta ringar. Använt ett fåtal gånger!
11,5 cm.
100 kr + frakt (ifall de ska skickas)
3-delat, fasta ringar. Använt 1 gång!
13,5 cm.
200 kr + frakt (ifall de ska skickas).
2-delat, rörliga ringar. Knappt använt då de inte passa och jag använder inte 2 delat!
13,5 cm.
100 kr + frakt (ifall de ska skickas).
2-delat mässing bett, rörliga ringar. Använt ett fåtal gånger då de inte passa och jag använder inte 2-delat!
14,5 cm.
100 kr + frakt (ifall de ska skickas).
3-delat, rörliga ringar. Knappt använt då de inte passa!
11,5 cm.
100 kr + frakt (ifall de ska skickas).
 
Hör av er till, [email protected] vid intresse!

Lorrie

Sannas inlägg ♥ 2013-04-03 ♥ 17:06:29

Första hästen riden, han skötte sig superbra :)


Ridningen igår.

Emmas inlägg ♥ 2013-04-02 ♥ 18:08:23

Red C igår. Utan inspänningar. Mamma fick skritta henne lite för att hon oftast blir hård i munnen och jag låser hela min högersida och sen är de bara att lägga av. Men efter de va hon faktiskt fin och lyssnade bra! Skrittade mest men travade lite i mellan åt när de kändes bra! Idag får hon vila, ska pyssla om henne lite.

Idag tar jag med kameran och fotar lite grejor som ska säljas :)


Fortsätter samarbetet.

Emmas inlägg ♥ 2013-04-02 ♥ 12:14:31

Snart är vi klara :D

https://cdn2.cdnme.se/3572602/6-3/pic_515aa1b5e087c3163cf9eacf.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3572602/6-3/pic_515aa1b5e087c3163cf9eacf.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3572602/6-3/pic_515aa1b5e087c3163cf9eacf.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3572602/6-3/pic_515aa1b5e087c3163cf9eacf.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3572602/6-3/pic_515aa29fddf2b365a26770c9.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3572602/6-3/pic_515aa29fddf2b365a26770c9.jpg" class="image">


Godmorgon världen.

Emmas inlägg ♥ 2013-04-02 ♥ 07:56:52

Godmorgon, har nyss ätit frukost, borstat tänderna osv. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 8, då möter jag upp Michaela ute på pump och sen drar vi till skolan :) efter blir de stallet, C ska få vila eller om vi bara går lite. Får se. Men vi hörs senare!


Bloggar imorgon.

Emmas inlägg ♥ 2013-04-01 ♥ 22:00:42

Jag bloggar mer imorgon! Kommer dyka upp grejor då som ska säljas då jag inte använder de! Glömde kameran hemma idag.. :(


Svar på kommentar.

Emmas inlägg ♥ 2013-04-01 ♥ 21:46:36

Inlägg: Film.
Anonym.

Kommentar: hur lång är du o hur hög är C ? :DD

Svar: Jag är runt 1,70 och C är 1,52 :)


Nytt till C.

Emmas inlägg ♥ 2013-04-01 ♥ 14:05:39


RSS 2.0