Egypten

Emmas inlägg ♥ 2013-02-27 ♥ 17:51:00
Igår kväll kom vi hem efter en härlig vecka i Egypten, de har varit fantastiskt kul och skönt med värme istället för snö och minusgrader ;) men de va riktigt skönt att komma hem igen och sova i egen säng osv. Nu börjar verkligheten igen.
 
Väntar på att Anton ska komma hem så ska vi sticka till stallet, nu medans jag va borta har han köpt ridbyxor, hur gulligt liksom? :') haha, härliga ungar <3
SKa bli underbart att träffa min älskade bäbis igen, hon hade iallafall skött sig super bra när Jennie ridit henne och Ellen har fixat lite annat :) 

stallet

Sannas inlägg ♥ 2013-02-25 ♥ 17:19:19

jag ska snart byta om, jag ska åka till stallet, mocka och fixa. Sharon ska ridas.

vi hörs senare!


Sannas inlägg ♥ 2013-02-25 ♥ 16:08:29

9 underbara månader med Lorrie idag <3


löshoppat

Sannas inlägg ♥ 2013-02-24 ♥ 20:00:58

jag har precis kommit hem från stallet. idag löshoppade jag mina hästar och en av Jeanettes. det gick bra och som tyckte det var riktigt kul! speciellt Lorrie.

nu ska jag äta, vi hörs!

mannen i mitt liv ❤


Egypten

Emmas inlägg ♥ 2013-02-23 ♥ 20:20:33

Hej alla läsare!

Hoppas ni har de lika bra hemma som jag har de här i Egypten. Har fotat lite grejer med mobilen och lite med kameran ska fota mer imorgon. Graderna ligger runt 30 grader varje dag och jag har bränt mig som satan.. Men skönt att komma iväg lite. Idag har vi shoppat lite, dock finns de inte sp mycket här men ja. Vi höres kanske imorgon efter att vi varit ute i öknen, kört fyrhjuling och ridit kamel :) kram på er <3


Huset

Sannas inlägg ♥ 2013-02-20 ♥ 10:36:42

Just nu är jag i vårt andra hus. Vi har flyttat dit lite saker som står i källaren och stallet.
Kan ni förstå? Jag har 20 fotsteg ut till hästarna sen när dom är här hemma. Underbart!


Tömkörning

Sannas inlägg ♥ 2013-02-19 ♥ 20:44:21

Idag tömkörde jag Sharon. Hon var superduktig och jobbade på bra! Stolt över min pålle.

Satan vad halt det var idag!


Hejdå Sverige

Emmas inlägg ♥ 2013-02-19 ♥ 02:46:00

Påväg till Danmark nu, vi ses här i Sverige om 1 vecka igen. Ha de bra <3


Packat och kollar så jag fått med mig allt.

Emmas inlägg ♥ 2013-02-18 ♥ 18:50:09


Sharon idag

Sannas inlägg ♥ 2013-02-18 ♥ 17:58:59

Idag red jag dressyr på prinsessan min :) jag tränade mycket på enkla byten på olika linjer, bl.a. Så som dom ligger i FEI. Då ska man gå från ökad galopp snett igenom till samlad, förvänd galopp genom hela hörnet och sen enkelt byte på kortsidan. I ett program rider man tre bågar, byte och tre bågar till. Eller så är dom på medellinjen. Det är svårt men kul!

Jag red supermkt övergångar och samlade henne så mycket det bara gick! Hon gick superbra!


Blandade känslor

Emmas inlägg ♥ 2013-02-18 ♥ 17:03:06

Red C, hon gick riktigt bra och börjar äntligen lossna i högersidan. Sa hejdå osv.. Tårarna va nära!
Åker inatt, känslorna är lite blandade, utan min familj i en vecka, utan häst, pojkvän och vänner här hemma. Man vill åka men samtidigt inte för man lämnar allt hemma. Försöker hela tiden tänka positivt, klart de ska bli riktigt kul att åka iväg med min bästavän och hennes underbara familj och de kommer bli kul! Veckan kommer gå snabbt och snart är vi hemma igen.
Får se om jag kan blogga någonting annars kommer jag hem med massorna bilder att bjuda på! :) vi hörs mer ikväll och inatt innan vi anländer i Danmark.


Godmorgon

Emmas inlägg ♥ 2013-02-18 ♥ 11:05:58

Sitter just nu och äter frukost med Anton, haha. Han följer med till stallet idag och filmar när jag rider så förmodligen dyker de upp film här sen :)


Sitter i sängen nu och väntar på att ett program ska börja så jag sen kan somna. I morgon vid tolv kommer Danne, träffas innan jag sticker, vid två drar vi till stallet, jag rider osv. Ska se ifall Anton vill filma lite när jag rider. Som fjäsk får han skritta av C :) ihih. Ska säga hejdå till henne osv. Aw, känns tungt. :( men ja, är faktiskt hemma snart igen, de går snabbt!

Emmas inlägg ♥ 2013-02-17 ♥ 23:07:22


Stallet hela dagen

Emmas inlägg ♥ 2013-02-17 ♥ 16:26:49

Började dagen med att åka till stallet imorse. Stack hem, åt frukost, packa lite och sen stack jag och Anton till stallet igen. Mocka, blanda mat, fylla hö, skrubba krubba, byta vatten, tvätta ben och svans, linda hennes ben, fläta svansen, la på henne 2 fleccetäcke och gav henne lite lucern. Medans hon stod och värmde sig putsa jag sadel och träns. Byta sen täcke på henne och släppte ut henne. Imorgon rida hon en sista gång innan vi drar till Danmark på natten. Sen ser jag inte henne på 1 vecka :( tråkigt men tur att de bara är 7 dagar och inte mer.

Vi hörs senare! Kram på er.
Såhär såg C ut efter att ha ätit..


Morgon i stallet

Emmas inlägg ♥ 2013-02-17 ♥ 10:57:48

Hade fodringen i morse, hästarna fick mat, sen komma ut i hagarna. Har nyss ätit frukost och ska snart till stallet igen. Eftersom Peda vänta innan så hann vi inte fixa allt. Ska göra de sista idag för imorgon natt åker vi.
I eftermiddag kommer moffe, Nille, mormor, Malin, Elias och Leon hit så ska försöka vara hemma tills dess. Hörs sen! :*<3


Lorrie och Sharon igår

Sannas inlägg ♥ 2013-02-17 ♥ 08:41:38

Igår red jag först Lorrie. Det gick bra! Vi ville att han skulle gå mer fram idag än vad han brukar. Han gick riktigt bra! Efteråt var han plask blöt och jättetrött. Jag har aldrig sett han så lugn. Jag ryktade honom ett tag sen fick han låna Sharons (haha) fleecetäcke, men det passade perfekt på honom. Det är lite stort på henne. Så fick han stå inne tills han hade torkat. Sen bytte jag täcke och släppte ut.

Sharon tömkörde jag. Igår löshoppar hon ganska högt så hon fick ta det lugnt idag. Jag ville att hon skulle vara eftergiven i både sidorna och inte streta emot i sidvärtsrörelserna. Jag tycker det gick bra och i slutet blev hon riktigt fin!

På löshoppningen igår tog vi fram vattenmattan. Lorrie reagerade ingenting men Sharon däremot. Riktigt synd att jag inte filmade första språnget. Jag filmade andra däremot och jag printade en bild därefrån. Ja, ni ser som hon kan hoppa haha!


Love my horse

Emmas inlägg ♥ 2013-02-16 ♥ 23:42:59

Hon är mitt allt <3


Älskade

Emmas inlägg ♥ 2013-02-16 ♥ 21:44:02

C var GRYM idag! Finner inga ord för hur bra de verkligen går för oss nu. De roliga med att ha häst kommer tillbaka, sommaren kommer snart och de ska hårdtränas, hon ska få mer muskler än någonsin, hopptränas, dressyrtränas och bli bättre än vad hon vad hon någonsin varit!!! Jag tror på oss, vi kommer klara allt tillsammans. Längtar till sommaren <3

Jag har också haft en jävla tur, att min första egna häst passa mig såhär bra och att vi klickade vid första ögonkastet. Jag såg hennes annons och sa att "hon ska jag ha" jag hittade rätt redan där. Bland alla dessa höstar hitta jag just Chakira. Hur underbart som helt!
Allt går bättre än bäst just nu! <3

C idag <3


L.O.V.E

Emmas inlägg ♥ 2013-02-16 ♥ 12:12:11

Min drömutrustning!


Stallet sent

Emmas inlägg ♥ 2013-02-16 ♥ 11:39:43

Hej på er!
Idag händer inget speciellt, stallet fixar jag ikväll eftersom jag har kvällsfodringen. De blir väl mest en slappedag ;)


Fredagskväll.

Emmas inlägg ♥ 2013-02-15 ♥ 19:59:02

Även fast man inte mår helt 100 så kan fredagskvällarna alltid bli de bästa i veckan. Vaknade i morse och kunde inte prata, mamma sjuka mig. Drack varm oboy och hoppades på att rösten skulle komma tillbaka. Men nej, gick och försökte prata för mig själv till jag fick fram något. Haha... Så typiskt jag ;)

Tack vare min underbara häst som räddade min dag så mår jag bättre. Hon är så grym min tjej!


Bästa på länge

Emmas inlägg ♥ 2013-02-15 ♥ 15:52:24

C idag.. Hur ska jag beskriva detta? De gick iallafall sjukt bra! Red på det tre-delade bettet. Skritta fram ett tag, trava och kände att hon va myyycket mjukare än vanligt. Till och med galoppen gick ruskigt bra och hon gick som en gud. Hon slappna av mycket och sökte sig själv neråt. Skönt att de går åt rätt håll.


Vill ha pengar

Emmas inlägg ♥ 2013-02-15 ♥ 10:05:44

Sjuk idag. Förkyld.. Hatar de! Ska snart till stallet och fixa lite mer än vanligt. Mocka, mat, vatten, hö, rida, putsa, göra rent krubban, tvätta Chakiras ben och svans. Linda ben, fota henne ute i snön och hem. Sen måste jag in till hbg och hämta mitt pass med pappa. Fullproppad dag. Känns skönt att ha något att göra.

Vill just nu ha pengar, sitter och dreglar över hööks alla fina schabrak och lindor. En ny outfit till mig och C hade ju varit kul ;) hehe.


Ingenting att göra

Emmas inlägg ♥ 2013-02-14 ♥ 12:21:52

Har precis börjar lektionen, har varit ute sedan halv nio i morse och delar ut en massa kort, nu har vi ingenting att göra.. Kul, eller inte. Men vi hörs sen! :)


Longera plutt

Emmas inlägg ♥ 2013-02-13 ♥ 20:58:36

Idag stack jag och Anton till stallet lite innan fyra, longerade C lite. Bara i skritt och trav. Har märkt att hon blir så stel och stressad av galoppen. Hon va riktigt spänd till en början och acceptera verkligen inte inspänningarna. Hon gick hela tiden och drog emot. Gick med henne några varv och då gick hon i en lång och låg form. Tog ut henne på volten, lät henne få skritta runder lite så tills hon slappna av och förstod vad jag ville. Till sist gick de jätte bra, gav henne beröm och gick över till trav. Hon spände sig i början. Men de släppte. Tränade mycket med rösten idag. Hon skulle trava ett varv och sen skritta. Använde bara rösten och hon lyssna super bra! Byta varv och gjorde likadant där. Är nöjd över henne!

Har tänkt att stärka traven mer tills vi känner oss redo för galoppen. Vill inte stressa henne för mycket. Rider henne lite på fredag i skritt och trav. På söndag longerar eller så rider jag. Samma på måndag. På tisdag sticker vi och då rider Jennie henne 3 gånger den veckan. Jennie har ridit henne 2 gånger innan och de har gått super duper bra! De verkligen klickade mellan dom två. Super fina tillsammans och C gick riktigt ruskigt fint! De ska bli spännande :)
Är taggad på att få i gång henne nu. De ska hårdtränas och hon ska bli en riktigt häst :)
Kommer snart somna, är trött och de är skola imorgon. Bussen halv åtta osv :(

Så ja, vi hörs mer i morgon!


Skola :/

Sannas inlägg ♥ 2013-02-13 ♥ 09:34:50

Förlåt för jag inte har bloggat men jag har inte haft något internet alls. Idag vet jag inte riktigt vad som komma skall. Vi får se helt enkelt!


Trött..

Emmas inlägg ♥ 2013-02-13 ♥ 07:53:56

Sitter i skolan och tråkar, känns verkligen inte alls lönt att vara här.. Hade hellre velat va i stallet med bäbis <3 åker om 6, åh.. Kommer sakna alla här hemma :( tur man har underbara kusiner och kompisar som kan fixa hästen. Nä, vi hörs sen!


Svar på kommentar till Linnea

Emmas inlägg ♥ 2013-02-12 ♥ 22:40:06

Är Ellen skörare på c eller bara hjälpte dig?

Svar: ja, Ellen är skörare. Eftersom det är så mycket med skolan nu sista terminen så är de bra med lite extra hjälp :)


Skola

Emmas inlägg ♥ 2013-02-12 ♥ 08:16:46

Sitter på skolan nu och väntar på att klockan ska bli halv så vi kan börja. Ska typ inte göra någonting alls idag.. Känns lönt att vara här. Drar ner till stallet efter skolan och longerar min galning. Hoppas hon sköter sig.

Hörs sen!


Tidning

Emmas inlägg ♥ 2013-02-11 ♥ 21:50:04

Jag och Sanna cykla till stallet idag, började med att rida. Men eftersom vi bara hade 20 minuter på oss så red jag barbacka. Inget seriöst alls. Skritta och trava lite. Imorgon longerar jag henne innan lektionerna lite så hon får jobba lite utan ryttare, springa och busa utan mig på ryggen ;) men nu ska jag sova, hörs imorgon. Godnatt!


Bilder.

Emmas inlägg ♥ 2013-02-11 ♥ 19:28:28
Lite bilder från i dag, bloggar mer om ridning osv senare!
Finaste <3
Hon va lite crazy idag.. det är inte lätt att vara liten <3

Sparkfia..

Emmas inlägg ♥ 2013-02-10 ♥ 20:28:10

Red C lite idag. Va med Danne så han fick följa med och Oliver också för han inte ville vara hemma själv. Mockade och sånt först, red efter. Till en början gick de bra. Lite pigg men ja, skritten va hon jätte fin i, spände sig lite i traven men släppte efter ett tag. Skulle fatta galopp och in hoppar upp i luften, sparkar och tramsar. Gjorde om fattningarna tills hon la av med dumheterna och fatta vad jag ville. Då gick de bra.

Hela veckan i skolan har vi "Big aid" slutar 14 varje dag så sticker direkt ner till stallet imorgon och rider innan lektionerna. :) annars har de inte hänt något speciellt. Vi hörs mer imorgon!


Dumma internet :(

Sannas inlägg ♥ 2013-02-10 ♥ 12:16:33

Jag skrev inlägget om Flyinge igår men det publicerades precis :( jaja, ni förstår att jag var där igår.

Just nu är vi pålägg till Dagstorp med Sharon. Första starten är 14.04. Andra starten är 16.11. Jag rider LA:P1 först och sedan FEI.


Flyinge idag

Sannas inlägg ♥ 2013-02-10 ♥ 12:13:16

Vi körde vid ca 11 idag för det var öppet hus i Flyinge också. Det bar Clinics där och ponnygalopp. Lite roligt va det allt, bland ponnygaloppen så var där en ponny som heter James Bond. Det är en gammal dressyrponny och om jag inte minns helt fel så har den bl.a. vunnit SM.

Jaja, vi lastade ut ca 40 minuter innan så jag hann rida fram i god tid. Sharon var så otroligt stark och pigg men när jag väl skulle rida för dom så gick hon väldigt bra. Lite tramsig var hon allt!
I galoppen var hon något låg i fronten. Efteråt kommenterade dom bl.a. att hon var för tjock. Hon är inte för tjock, hon är lagom nu.

Men jaja, deras åsikt right? Såklart så var det dressyrclinic när jag red vilket var jättetråkigt. Jag hade ju viljat se det. Hästen red jag fram med och den gjorde både piaff och passage. Vääääldigt fin!

Mamma fotade så det dyker upp bilder inom dom närmsta dagarna!

Förresten, i Flyinge fanns Lorries kusin. Lauries Crusador xx (stavning) är Lorries farfar och det var den hästens pappa. Också en fux! Dock stod den bara i boxen, hade varit kul o se hur den rörde sig!

Kan tyvärr inte ladda upp någon bild, mitt internet cpar sig :(


Grisen

Emmas inlägg ♥ 2013-02-09 ♥ 19:29:35

Grisen fick vila idag, imorgon ska hon ridas lite igen. Moffe körde mig och Anton till stallet. Fixade och sånt sen hämta han oss igen. Nu sitter jag och kollat tv men ska baka med Anton nu ;) moffe och Nille är här så ja, jag har en bra lördag. Ha de gött!


Hej!

Sannas inlägg ♥ 2013-02-09 ♥ 08:11:07

Hej! jag har knappt kunnat ta mig upp ur sängen utan att trilla haha! Min bror har precis varit sjuk och det smittade av sig på mig. I tisdags fick jag feber på kvällen, i onsdags stack jag till skolan och gjorde nationella, sen kom mamma och hämtade mig. I torsdags var jag hemma och igår gjorde jag också bara nationella, sen stack hem igen. Så klart blir jag sjuk när det mycket i skolan, tävlingar osv.

Idag är det lite bättre, jag har ingen feber och huvudet håller inte på att sprängas längre.

Snart ska jag gå ner, käka, byta om. Sedan kommer Jennie och hämtar mig. Vi ska rida nu på morgonen.
Vid ca 11 kör jag, mamma, Stella och Kajsa (Kajsa är min och Emmas kusin) till Flyinge med Sharon där bak. Jag kan lova er bilder sen.

Imorgon ska jag tävla jag ska rida FEI inledande och LA:P1. Åh, denna tävlingen har jag sett fram emot, Gud vad jag har längtat. Tävlingsmänniska, hehe? Jag startar inte fören på eftermiddagen så vi får sovmorgon. Fördel att inte starta dom första klasserna :)

Ja vad har mer hänt? Vi har anmält till en tävling till, Båstad. Där ska jag också rida LA:P1 och FEI inledande. Treårstestet för Lorrie är 10,11,12 Maj. Självklart ska han bara gå en av dagarna.


Dålig uppdatering.

Emmas inlägg ♥ 2013-02-08 ♥ 21:41:03

Lite dålig uppdatering här på bloggen, Sanna är tyvärr sjuk så förstår varför hon inte bloggar. Skolan denna veckan har varit lite jobbig. 2 nationella där vi satt i lite mer än 3 timmar. Men de kändes bra med båda två! Chakira red jag i onsdags lite grann som jag berätta. Igår kom jag dit rätt sent så hon fick vila. Idag efter vi hade ätit stack jag och Anton. Mocka ut nästan hela boxen och tog in en massa ny halm, blanda mat, fylla hö och byta vatten. Sen tog vi in henne, gjorde v' henne, och gick neri ridhuset och red. Hade inspänning idag för hon är så satans spänd. Skritta fram ett tag, sen jobbade jag henne på lite volter i skritt och satte på inspänningarna då, satan vilken kontakt jag fick med henne. Hon lyssna på minsta lilla och hade en otrolig framåtbjudning. Trava lite på volter, byta varv mycket, ställde henne mycket inåt osv. Provade att galoppera lite också, hon börja tramsa. Hoppa rakt upp i luften, sparka, små stegra osv. Sa till henne rejält gjorde om galoppfattningen och då gick de bra! Är iallafall sjukt nöjd över henne idag! Imorgon kanske jag skritta henne lite barbacka så hon inte blir stel och så.

Vi hörs mer imorgon!


Dagen idag.

Emmas inlägg ♥ 2013-02-07 ♥ 23:08:38

Sov hos pappsen inatt. Jag och Robin tog tåget kvart över sju från vallåkra. Halv va vi på knutan. Vänta på tåget till Åstorp i 20 min sen stack Robin till sin skola och jag åkte till Åstorp ;) snacka med Johan (klasskamrat) på tåget och gick ner till skolan. Hade bild sen idrott. Riktigt kul! Sen lite annat. Stack till Bjuv efter skolan och va med Danne. Tog tåget hem några minuter över 18 sen bussen från Åstorp. Slängde i mig lite mat och stack till stallet med Anton. Mocka osv. Hon fick vila idag. I morgon ska hon ridas. Tror jag rider med inspänningar så hon inte spänner sig lika mycket som igår.

Imorgon har vi nationella igen, läxa i engelska och tyska sen intar vi helg. C ska ridas och tvättas lite. Hon är en riktig gris just nu ;) hihi. Ska pyssla om henne och lägga så mycket tid jag kan innan de blir måndag igen.
Om 12 dagar (snart 11) åker jag till Egypten. Kommer sakna alla här hemma. Speciellt Chakira, familj och pojkvän :( får klara mig i 1 vecka utan dom. Dock är de skönt att komma bort lite. Kommer ha kul med bästis och hennes familj också. Dom är ju trotts allt som en extra familj. Men nu ska jag sova, natti!


On my way to school.

Emmas inlägg ♥ 2013-02-07 ♥ 07:49:52

Har precis bytat tåg så rullar nu vidare mot skolan.


Trötter.

Emmas inlägg ♥ 2013-02-06 ♥ 21:53:11

Är riktigt trött så ska nog snart bädda ner mig i sängen och tagga skola imorgon. Har nyss duschat i vaaaarmt vatten, gött!

Idag har jag faktiskt haft min überfina hästis i 13 månader <3 underbart!
Men ska sova nu, god natt!


Spänd hästis.

Emmas inlägg ♥ 2013-02-06 ♥ 19:10:14

Stack till stallet nästan direkt efter skolan. Red C, hon va superspänd till en början men blev mjukare mot slutet. Är iallafall nöjd. Mocka och sånt efter. Sen hämta Mielinda mig hos mamma, sover hos pappa inatt också.

Har svin ont i huvudet, men ja..vad gör man? Ska snart duscha och sånt. Hörs ikväll!


Hejhej!

Sannas inlägg ♥ 2013-02-06 ♥ 15:16:26

Sry för jag inte har bloggat men mitt internet är segt och inlägget laddas aldrig upp.

Idag gick jag hem direkt efter nationella. Hade så sjukt ont i huvudet.

Till helgen ska jag till Flyinge och Dagstorp med Sharon. Jag ska rida i det stora ridhuset av glas, hur coolt?


Fixat!

Emmas inlägg ♥ 2013-02-06 ♥ 12:40:27

Nu är vi äntligen klara med de nationella, de gick bra :) Nyss ätit ett knäckebröd och nu väntar jag på att vi ska ha mentorstid. Efter de drar jag hem och äter sen direkt till stallet och rider bäbishästen :) hörs sen!


Nationella

Emmas inlägg ♥ 2013-02-06 ♥ 09:52:03

Har precis läst texten vi har till de nationella. Just nu har vi rast till fem över sen ska vi fortsätta i 2 timmar till. Än sålänge har allt gått bra :)


Godmorgon

Emmas inlägg ♥ 2013-02-06 ♥ 07:00:56

Godmorgon bloggläsare!
Sitter ju och käkar frukost, kvart över sju går tåget så får skynda mig lite. Har sovit riktigt gott inatt :) skönt!
Men nu måste jag borsta tänderna, hörs sen!


Hemma hos pappi.

Emmas inlägg ♥ 2013-02-05 ♥ 20:17:12

Sover hos pappa inatt. Kände att bara för att göra de :) Jag och Anton fixa Chakira innan. Det gick riktigt snabbt idag, tog inte in henne eftersom de va hästar i hela gången och de var svinhalt utanför hagen.
Imorgon tar jag tåget till skolan, ska göra nationella hela morgonen. Efter skolan drar jag direkt till stallet och rider C lite, sen plugga lite på engelska vi har till på fredag :)
Vi hörs mer ikväll!


Tandläkaren

Emmas inlägg ♥ 2013-02-05 ♥ 12:36:28

Sitter på bussen med Matilda på väg till Helsingborg. Ska till tandläkaren, eftersom vi båda har samma så fick vi tid efter varandra. Sen ska vi till polisen och fixa pass.

Syslöjden idag gick bra och allt går undan. Dock fick Sanna operera symaskinen ett par x antal gånger x)
Bloggar sen!


Sanna opererar symaskinen :)

Emmas inlägg ♥ 2013-02-05 ♥ 10:59:10


Galenpanna.

Emmas inlägg ♥ 2013-02-04 ♥ 17:56:46
Igår släppte jag C i ridhuset. Hon sprang och sprang och sprang. Det tog aldrig slut.Hon bocka och sparka en massamassa! Haha, riktigt kul att se!
Om det inte är allt förmycket slask på ridbanan idag så tränar jag lite från marken med henne. I morgon får hon vila och på onsdag innan lektionerna drar jag ner och rider. Vi slutar ju tidigt då också så de passar bra. 
 
Om 15 dagar ska jag till Egypten med Matilda och hennes familj, C kommer att tas hand om Ellen som fixar mat vatten, hö och mockar. Jennie kommer att rida henne 3 dagar den veckan, Sen när jag kommer tillbaka den 26 blir de hårdträning. Då ska hon igång och bli en riktigt häst. 
Men nu ska jag och Anton cykla ner till stallet. 
Finaste bäbis ♥

Godmorgon.

Emmas inlägg ♥ 2013-02-03 ♥ 10:41:31

Pappa väckte mig i morse precis innan han stack till huset och sa att Mila va där nere. Fönstret va öppet och fåglarna kvittra, ahh.. Underbart!!
Har nyss ätit frukost, och nu lyssnar jag lite på musik och snackar med lite folk.
Hörs sen!


Tävlingstäcke

Sannas inlägg ♥ 2013-02-02 ♥ 23:12:50

Hööks har fått in massor med fina produkter!

Bl.a. Ett regntäcke till Lorrie med hals. Bäbis vill inte bli blöt på halsen :)

Dom har fått in ett svart vintertäcke med en logga, det står det nästan Lorrie på hehe. Det hade blivit så fint på honom som tävlingatäcke. Matchar till och med med hans transportskydd. Svarta från Sjöhagen Wear.

Sen har dom fått in ett vitt schabrak som hade suttit fint på prinsessan.

Någon som vill sponsra? ;)


Prinsessan

Sannas inlägg ♥ 2013-02-02 ♥ 23:07:35

Jag red också prinsessan idag!

Jag bröade med att gå med henne, när jag hoppat upp skrittade jag i ca 10 minuter.

Direkt kom jag fram i trav i en jättelåg form. Jag red volter, skänkelvikningar på långsidorna och övergångar.

Efter ca 7 minuter red jag i en samlad trav, fast under lättridning. Jag red öppnor och övergångar. Sedan la jag ner henne i låg form igen och gjorde många volter.

Under detta passet red jag i jättemånga olika former och det passade nog Sharon för fy vad bra hon gick!

Imorgon ska jag longera henne och nästa vecka ska vi mest ha kul och finslipa inför helgen.

Vi har en rolig vecka framför oss! På lördag ska vi till Flyinge och rida mönstringen för Talang Skåne. På söndag ska vi tävla!

Söt som socker!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3572602/images/2013/pic_510d8dd0e087c321be3d236e.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/3572602/images/2013/pic_510d8dda9606ee09b735e964.jpg" class="image">


Lorrie idag

Sannas inlägg ♥ 2013-02-02 ♥ 22:58:43

Idag red jag Lorrie på eftermiddagen.

Vi började med att släppa honom som vanligt för att han ska bli av med den värsta energin.

Jeanette kom ner och jag hoppade upp. Hon gick med oss några steg sen släppte hon oss.

Jag skrittade några varv och styrde. Sedan kom det in en annan häst och till min stora förvåning brydde han sig knappt haha!

Jag travade några varv. Vi har börjat lära honom att trava ett varv på volten. I ena varvet går det super men i andra varvet är det lite svårare. Både han och jag har det svåra varvet. Men det går bättre. När jag svänger tar jag fram min vänstra axel, jag måste ta bak den. Därför är det bra att Jeanette påminner mig samtidigt som jag rider.

Idag red jag utan inspänningar i slutet. Jag har inspänningar på honom för han ska jobba rätt och för säkerheten. Om han skulle dra iväg och bocka så kan han inte bocka lika mycket med dom på.

Vi ökade passet lite idag och det märkes på bäbis för på slutet var han riktigt trött och ville inte riktigt gå framåt.


Slapplördag

Emmas inlägg ♥ 2013-02-02 ♥ 19:50:35

Idag har jag bara slappat hela dagen. Skönt faktiskt! Har nyss ätit, ska snart kolla på melodifestivalen.. Har busat lite med Rasmus och Mila, och ja :)
Hörs ikväll!

Vill haaa!!


Hos pappsen.

Emmas inlägg ♥ 2013-02-02 ♥ 16:25:42

Sov hos Matilda i natt också. Såfort vi la huvudet på kudden somna vi. Vaknade typ halv elva. Senare kom pappa och hämta mig hos henne. Har nyss duschat och nu pratar jag lite med Rasmus annars ingenting. Imorgon ska jag skritta C lite barbacka, kanske tar en liten liten trav också.

Men ni får ha de så bra så hörs vi sen!


Underbart

Emmas inlägg ♥ 2013-02-02 ♥ 14:02:34

Chakira sätts i gång 4 dagar tidigare, men ja!? Skrittade henne igår och travade typ 1-2 varv. Trodde hon skulle vara pigg som en mört men hon va seg som en åsna. Aja, allt gick bra så snart börjar hårdträningen ;)


Debatt

Emmas inlägg ♥ 2013-02-01 ♥ 09:16:17

Sitter just nu och lyssnar på debatter i klassen. Vår gick bra! Nu.. Abort, hörs sen!


RSS 2.0